Rohlik.cz

Rozmarýnové brambory

Rozmarýnové brambory
  • 60 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Přidejte k nim trochu bylinek. Rozmarýn a brambory k sobě prostě patří.

Postup:

1Brambory důkladně očistěte kartáčkem, osušte a a nařežte na čtvrtky. Dejte je vařit cca na 6 minut do studené vody. Sceďte je a nechte oschnout.

2Vyskládejte je na plech vyložený pečícím papírem, osolte, pokapejte olivovým olejem, posypejte dýňovými semínky, přidejte snítku rozmarýnu a promíchejte se stroužky česneku ve slupce.

3Pečte v předehřáté troubě na 200°C alespoň 50 minut dokřupava. Brambory budou krásně křupavé a česnek bude měkký a pečením získá nasládlou chuť.

4Brambory jsou výborné jako příloha k masu, ale chutnají i samotné.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.