Rohlik.cz

Hrášek s pečeným bůčkem

Hrášek s pečeným bůčkem
  • 50 minut
  • 3 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Vypečený bůček je specialita. Křupavá kůrka a silná masová chuť z výpeku.

Postup:

1Bůček osolte ze všech stran a dejte péct do trouby na 45 minut při 180 °C. Hotový je vypečený dozlatova s křupavou kůrkou. Skoro všechen tup se během pečení vypeče.

25 minut před dopečením masa si uvařte hrášek v páře. Stačí mu jen chvilka, než bude měkký.

3Hrášek dosolte podle chuti a nechtě na něm rozpustit kostičku másla. Upečený bůček nakrájejte na menší kousky, smíchejte společně s hráškem a podlijte výpekem z masa.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.