Rohlik.cz

Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka
  • Lucie
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Jaro volá po svěžích surovinách v kuchyni, a tak přišly na řadu ředkvičky.

Postup:

1Dopředu si namočte kešu ořechy do vody, alespoň na 4 hodiny, aby zcela změkly.

2Změklé kešu sceďte, zalijte čerstvou vodou a rozmixujte do hladkého krému. Přidejte pokrájené ředkvičky bez natě a opět rozmixujte na jemno.

3K polévce můžete podávat pesto z ředkvičkových listů. Na pesto rozmixujte listy s olivovým olejem, citronovou šťávou a špetkou soli.

4Polévku rozdělte do hrníčků, ozdobte pestem, řeřichou a nakrájenými ředkvičkami.

5O recept se s námi podělila Lucie z blogu Delicious blog.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.