Rohlik.cz

Mungo fazolky se špenátem v kokosovém mléce

Mungo fazolky se špenátem v kokosovém mléce
  • Lucie
  • 40 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Dejte si jarní detox, uvidíte, že nastartujete svůj metabolismus a bude mít více energie.

Postup:

1Mungo fazolky si namočte přes noc dopředu. Následující den slijte vodu.

2Na lžíci kokosového oleje zpěňte nadrobno nakrájenou cibuli, přidejte na minutu na plátky nakrájený česnek, mungo fazolky, krátce promíchejte, zalijte trochou vody a přiveďte k varu. Stáhněte jsem plamen a vařte do změknutí fazolek, zhruba 30 minut.

3Dochuťte solí, římským kmínem, zalijte kokosovým mlékem a ještě zhruba 5 minut vařte. Těsně před dokončením přidejte omytý špenát, nechte ho zavadnout a odstavte z plotny. Podávejte jen tak samotné, nebo např.s rýží.

4O recept se s námi podělila Lucie z blogu nDelicious blog.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.