Rohlik.cz

Tagliatelle s hovězí svíčkovou

Tagliatelle s hovězí svíčkovou

4 ×

Italská kuchyně je jednou z nejvděčnějších. Stačí tak málo a skvělý oběd je na světě. K tomu sklenka dobrého vína, nějaký kvalitní italský film… jenom pozor, ať se vám to nevymkne z rukou a vy doma nemáte Itálii! No dobře, dost bylo vtípků, jdeme na recept!

Postup:

1Tagliatelle uvařte podle návodu.

2Na rozpálenou pánev vhoďte nožem rozmačkaný česnek a na jemno nakrájenou chilli papričku, chvilku restujte, přidejte na nudličky nakrájené, osolené a opepřené maso a míchejte, dokud se maso nezatáhne. Přidejte rozpůlená rajčata, kapary a podlijte vínem. Nechte víno vydusit a přisypte pokrájenou petržel, vše zamíchejte a podle chuti osolte a opepřete.

3Slité těstoviny vmíchejte do pánve se směsí a na talíři dozdobte rukolou a parmezánem.

4Recept najdete na blogu Kitchen and the city.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.