Rohlik.cz

Restované kuře s thajskou bazalkou

Restované kuře s thajskou bazalkou

1 ×

Je proklatě pálivé a vrátí vás do víru rozpáleného asijského tržiště, i když zrovna sedíte doma na gauči.

Postup:

1Kuřecí prsa nakrájejte na nudličky a znovu pokrájejte a krájejte a krájejte tak dlouho, dokud vám kuřecí maso nebude připomínat mleté.

2Cibulky nakrájejte na 5 cm dlouhé kousky. Česnek nasekejte na drobno a chilli papričky také.

3Do woku nalijte olej, lehce zpeňte česnek a chilli, přidejte nasekané kuřecí maso a restujte.

4Ve chvíli, kdy se maso zatáhne, přidejte pokrájenou cibulku, zalijte omáčkou a opět chvíli restujte.

5Přidejte natrhané lístky bazalky a již nevařte. Podávejte s jasmínovou rýží.

6O recept se s námi podělila Petra z blogu Kitchen and the city.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.