Rohlik.cz

Rizoto se žampiony a kuřecím masem

Rizoto se žampiony a kuřecím masem
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Minimum nádobí, ale za to skvělá večeře pro dva. To znamená více času stráveného příjemně.

Postup:

1Na rozpáleném oleji v hrnci osmahněte cibulku. Až zesklovatí, přidejte prolisovaný česnek. Nechte ho rozvonět, přidejte pokrájené kuřecí maso, osolte, opepřete a smažte, až se maso zatáhne.

2Zasypte rýží, lehce zasmahněte a zalijte vývarem nebo použijte zeleninový bujón. Snižte plamen a vařte pozvolna. Pět minut před dovařením rýže k ní přidejte na plátky pokrájené žampiony, špetku tymiánu a trochu smetany na zjemnění.

3Nakonec vmíchejte nastrouhaný parmazán, nechte rozpustit a můžete podávat.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.