Rohlik.cz

Filet candáta s cherry rajčaty

Filet candáta s cherry rajčaty
  • 10 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Candát je velmi jemná a chutná ryba, proto není potřeba vymýšlet nic složitého.

Postup:

1Filet rozdělte na dvě porce, Osolte ho z obou stran. Pánev rozpalte, vlijte olivový olej a osmažte z obou stran. Ryba je velmi rychle hotová, takže stačí minutka z každé strany.

2Přitom, co se restuje filet, vhoďte do pánve rozpůlená cherry rajčátka, osolte, lehce opepřete, poprašte nasekanou bazalku a chvilku smažte.

3Rybu s rajčaty ihned servírujte. Na závěr posypejte např. strouhaným parmazánem a zakápněte balzamikovou redukcí.

4Tip: candát skvěle chutná s jemnou bramborovou kaší.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.