Rohlik.cz

Ragú s hovězím a bazalkou

Ragú s hovězím a bazalkou

2 ×

Rychlovka, kterou zasytíte celou rodinu. Ragů je tak dobré, že ho můžete podávat klidně i bez těstovin.

Postup:

1Mrkev, cibulku, celer a chilli rozmixujte na hrubo. Na rozpálenou pánev s olivovým olejem dejte namixovanou zeleninu a orestujte. Přidejte mleté maso, česnek, oregano a restujte dohromady. Zalijte konzervovanými rajčaty, snižte oheň a 20 minut nechte probublávat. Dochuťte solí a pepřem. Na závěr přidejte natrhané lístky bazalky a již nevařte.

2Těstoviny uvařte podle návodu. Před scezením si dejte naběračku horké vody z těstovin stranou.

3Těstoviny nasypte do připraveného ragú, podlijte horkou vodou z těstovin a promíchejte. Podávejte s nastrouhaným sý­rem.

4Recept najdete na blogu Kitchen and the city.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.