Rohlik.cz

Hamburgerový dip

Hamburgerový dip

1 ×

Základem je klasické mleté hovězí, anglická slanina a sýr. Všechno se smíchá s ostatními surovinami a nechá se zapéct dozlatova.

Postup:

1Na pánvi orestujte hovězí maso, vyndejte ho do mísy a slijte přebytečný tuk.

2Na stejné pánvi osmažte slaninu dozlatova, dejte na talíř. Nechte v pánvi 1 lžíci vypeku ze slaniny, zbytek slijte.

3Přidejte cibuli a smažte až zesklovatí, cca 5 – 7 minut. K cibuli přidejte česnek a cca 1 minutu.

4Sundejte pánev z plotny a vmíchejte hovězí maso a slaninu. Postupně přimíchejte tvaroh, kysanou smetanu, oba sýry, Worcester a kečup. Nalijte směs do zapékací mísy a pečete v předehřáté troubě na 180°C asi 20 – 30 minut dozlatova.

5O recept se s námi podělila Jarka z blogu Chutě světa.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.