Rohlik.cz

Krevety v koriandrovo-pistáciovém pestě

Krevety v koriandrovo-pistáciovém pestě
  • 15 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Dokonalý lehký salát pro milovníky krevet, který si můžete dát i jako předkrm.

Postup:

1Vyloupejte si pistácie. Roztlučte je v hmoždíři, přidejte koriandr, sůl, šťávu z limetky, olej a smíchejte v pesto.

2Krevety nejprve oloupejte. Potom je napíchněte na špejli. Lehce je osolte a potřete pestem. Opékejte je v pánvi na oleji cca 5 minut celkem.

3Podávejte je s listy salátu a limetkou, připíjejte lehkým bílým vínem.

4O recept se s námi podělila Lucie z blogu Delicious blog.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.