Rohlik.cz

Jehněčí stir fry po asijsku

Jehněčí stir fry po asijsku

1 ×

Stir fry je čínská technika přípravy pokrmů na pánvi wok. Rychle osmažit, dochutit a je hotovo.

Postup:

1Jako první si dejte vařit rýži dle návodu.

2V misce smíchejte rozšlehaný bílek s kukuřičnou moukou, solí, vínem. Promíchejte a obalte ve směsi kousky masa. Nechte ideálně 30 minut marinovat.

3Rozpalte olej ve wok pánvi, vsypte kousky masa a zprudka osmažte. Podlijte trochu vodou a duste pod pokličkou doměkka.

4K masu přidejte pokrájenou jarní cibulku, nasekaný česnek. Osolte, opepřete, promíchejte a krátce osmahněte.

5Jehněčí podávejte společně s rýží.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.