Rohlik.cz

Rump steak z přeštíka

Rump steak z přeštíka

0 ×

Rychlé steakové maso nepotřebuje zvláštní úpravu.

Postup:

1Maso osolte, v horké pánvi rozpalte olej. Nejdříve dejte smažit proužky cibule, pak přihoďte do pánve maso a zprudka na něm osmahněte jednotlivé steaky. Z každé strany cca 2 až 2, 5 minuty. Přidejte špetku rozmarýnu.

2Než se maso dopečte, přihoďte do k němu ještě dílky jablka. Lehce poprašte jablka cukrem a nechte je mírně zkaramelizovat. Hotové maso nechte chvilku odpočívat, bude krásně měkké a šťavnaté. Maso servírujte na talíři s čerstvým salátem přelité výpekem s cibulí a jablky.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.