Rohlik.cz

Sendvič s minutkovým steakem a avokádem

Sendvič s minutkovým steakem a avokádem

0 ×

Maso je nakrájeno na velmi tenké plátky, díky tomu potřebuje jen krátkou úpravu. Při rychlém a prudkém smažení zůstává maso křehké a šťavnaté.

Postup:

1Maso osolte. Použijte pánev s dvojitým dnem a rozpalte ji. Až poté vlijte olej a zprudka na něm osmahněte minutkový steak. Stačí 1 až 1, 5 minuta z každé strany. Maso je při prudkém smažení velmi rychle hotové.

2Hotové maso můžete ihned servírovat s jakoukoliv přílohou. Nebo si na plátek chleba rozmačkejte avokádo, poprašte ho solí, pepřem, chilli, zakápněte limetkou a rozložte na něj proužky pokrájeného steaku. Je to dobrota.

3Minutkový steak je vhodný i pro děti. Jeho maso je libové a pokud nepoužijete výrazné koření, bude jim chutnat. Ideální maso do sendvičů.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.