Rohlik.cz

Salát s kuřecím masem, mungo fazolkami a sušenými švestkami

Salát s kuřecím masem, mungo fazolkami a sušenými švestkami
  • 30 minut
  • 2 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Svěží salát k večeři s lehkým kuřecím masem a sladkými švestkami.

Postup:

1Fazole mungo si předem namočte do vody na 2 hodiny. Kuřecí prsa pokrájejte na nudličky, okořeňte je chilli a společně s cibulkou a sójovou omáčkou je osmahněte na olivovém oleji. použijte ideálně ten ve spreji.

2Kus kus zalijte v misce horkou vodou, zakápněte citronem. Odmočené fazole slijte, a dejte vařit do nové vody na 15 minut doměkka.

3Mezitím si natrhejte ledový salát, nakrájejte ředkvičky na plátky a zakápněte citronem.

4Smíchejte zeleninu s masem, kus kusem a fazolkami. Nakonec přidejte sušené švestky a můžete podávat.

5Salát je svěží a skvěle kombinuje kyselou chuť citronu, se sladkou švestkou a pálivým masem.

6Pokud máte rádi zvláštní kombinace, tak určitě doporučuji! O recept se s námi podělila Veronika z blogu Fit Veronka.

Mohlo by Vás zaujmout

Paella

Paella

Středně těžký

45 minut

Váš košík je prázdný.