Rohlik.cz

Bezlepkové palačinky z pohankové mouky

Bezlepkové palačinky z pohankové mouky

0 ×

Připravte si zdravější verzi palačinek ke snídani.

Postup:

1Mouku nasypejte do větší mísy a ve vyšší nádobě rozmixujte vodu s banánem. Směs pomalu lijte do mísy s moukou a míchejte metličkou, aby se vám nezačaly tvořit hrudky.

2Pánev rozpalte a lehce vymažte kokosovým olejem, aby se palačinky nepřipalovaly. Na těsto použijte naběračku, nalijte na pánev a krouživými pohyby pánve rozprostřete po celé ploše. Nechte opékat z obou stran přibližně 2 minuty.

3Tip: Pokud děláte větší množství palačinek, rozpalte si troubu na 50°C a vložte do ní plech, na který průběžně přidávejte palačinky, aby vám nevystydly. Na závěr ozdobte palačinky jahodami a naplňte marmeládou, jogurtem nebo čímkoliv, co vám chutná.

4Recept najdete na blogu Jarmila Sweet.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.