Rohlik.cz

Kuřecí Tikka Masala

Kuřecí Tikka Masala
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

1 ×

Hřejivá Tikka Masala voní po Indii. podávejte ji s rýží nebo s pita chlebem

Postup:

1Na kostičky pokrájenou cibuli osmahněte dozlatova, přidejte dva prolisované stroužky česneku a nastrouhaný zázvor, chvíli restujte, až se rozvoní.

2Přidejte na kousky pokrájená kuřecí prsa a osmažte ze všech stran. Až se prsa zatáhnou, přidejte špetku pepře a sůl. Zalijte hotovou omáčkou a společně prohřejte.

3Zatímco se připravuje omáčka s masem, uvařte si k ní basmati rýži.

4Hotovou omáčku zasypejte natrhanými lístky koriandru.

5Tip: Tikka Masala chutná výborně i s arabským pita chlebem.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.