Rohlik.cz

Rýžové nudle s marinovaným tofu a zeleninou

Rýžové nudle s marinovaným tofu a  zeleninou

2 ×

Zaberou opravdu jen pár minut a navíc jsou super zdravé a bez další přidané soli!

Postup:

1Brokolici rozdělte na růžičky a vložte do napařovacího hrnce na 7 minut. Mezitím si nakrájejte tofu na kostičky a posypejte mletou paprikou.

2Rýžové nudle vložte do hrnce s mírně vroucí vodou, ihned stáhněte plamen na minimum, přiklopte a nechte nudle ve vodě asi 6 minut.

3Na pánvi rozpalte arašídový olej a orestujte na něm napařenou brokolici. Přidejte tofu a plátky mrkve, které vytvoříte pomocí škrabky. Podlijte vývarem, přisypejte mandle a po 2 minutách přidejte rýžové nudle.

4Směs lehce opepřete a zalijte 3 lžícemi sójové omáčky, díky které již nemusíte používat další sůl.

5Recept pro nás připravila Jarmila z bloguJarmila swe­et

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.