Rohlik.cz

Bramborový salát s bílým jogurtem

Bramborový salát s bílým jogurtem
  • Martina
  • 30 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Postup:

1Brambory uvaříme ve slupce a oloupeme. Uvaříme také očištěnou mrkev, do salátu můžeme dle chuti přidat také další zeleninu, například petržel nebo celer.

2Zeleninu a brambory nakrájíme na kostičky a dáme do mísy. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, hrášek, nakrájené okurky a na kostičky nakrájená vejce.

3Smícháme majonézu, jogurt a hořčici, pro tekutější konzistenci můžeme přidat také 2 lžíce láku z okurek. Výsledný dresink opatrně vmícháme do salátu.

4Dochutíme solí a pepřem. Podávejte ho vychlazený.

5Tip: Den odležený salát má mnohem lepší chuť. Připravte si ho na Štědrovečerní večeři raději dopředu.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.