Rohlik.cz

Krekry s červenou řepou, pestem a parmezánem

Krekry s červenou řepou, pestem a parmezánem
  • 15 minut
  • 4 porce
  • Jednoduchý

0 ×

Dokonalé spojení chutí, pro rychlejší přípravu použijte již předvařenou řepu.

Postup:

1Spařenou řepu vybalte, slijte a nechte okapat. Šťávu si uchovejte stranou, pokud by bylo potřeba pastu naředit. Řepu pokrájejte na kousky a dejte rozmixovat na hladkou pastu. Přesuňte do misky a zakápněte olejem, dosolte a dle chuti opepřete.

2Na domácí pesto rozmixujte kešu ořechy s rukolou a 1/2 stroužku česneku. Zakápněte olejem.

3Krekry potřete řepovou pastou, přidejte rukolové pesto a nastrouhaný parmezán.

4Tip: Pokud máte čas, uvařte si čerstvou řepu. Podle velikosti se vaří doměkka 1–2 hodiny.

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.