Rohlik.cz

Gurmánské jednohubky

Gurmánské jednohubky
  • 20 minut
  • 10 porcí
  • Jednoduchý

0 ×

Extra jednoduché pohoštění, za to z těch nejlepších surovin. Teď už jen otevřít sekt nebo rovnou šampaňské.

Postup:

1Světlou bagetu nakrájejte na tenké plátky. Pomažte je zvrchu olivovým olejet a dejte zezlátnout do trouby na pár minut. Upečené nechte vychladnout.

2Plátky pečiva střídavě potírejte kaviárem, tapenádou nebo kozím sýrem. Na sýr přijde kousek uzeného lososa. Jednohubky ozdobte čerstvým koprem.

3Tapenáda: rozmixujte zelené olivy a kapary, přidejte utřený stroužek česneku, sůl, pepř a olivový olej na zakápnutí

Mohlo by Vás zaujmout

Váš košík je prázdný.