Pomerančovo-rozmarýnové kuličky

- Lucie
- 30 minut
- 14 porcí
- Jednoduchý
Neobvyklá kombinace, která vás překvapí. Raw kuličky jsou zdravější varianta vánočního cukroví.
Postup:
1Sušené datle si předem namočte. Pokud nemáte příliš výkonný mixér, předem si pomelte pekanové ořechy.
2Poté slijte datle a rozmixujte je s pomerančovou šťávou v hladkou datlovou pastu, přidáme pomerančovou kůru, pekanové ořechy, kokos, kakaové boby, kakaový prášek, skořici, nadrobno nasekaný rozmarýn a opět mixujte, až dosáhnete hladké hmoty,
3Pokud by se s ní špatně pracovalo, dáme ji alespoň na 30 minut ztuhnout do lednice. Jinak můžte ihned pomocí rukou tvarovat malé kuličky. Obalte je ve směsi kakaového prášku a pomerančové kůry. Uložte do vhodné nádoby a skladujeme v lednici. Spotřebujte do týdne.
4O recept se s námi podělila Lucie z blogu Delicious blog by Lucie.