Rohlik.cz

Váš košík je prázdný.

Sendvič s kozím sýrem a jablky

Sendvič s kozím sýrem a jablky
  • 10 minut
  • 1 porce
  • Jednoduchý

1 ×

V jednoduchosti je chuť

Postup:

1Základem dobrého sendviče je dobrý chleba. Zajděte do nejbližší pekárny a vyberte si kvalitní bochník, může být třeba kváskový. Anebo si upečte domácí bochník sami (recept na domácí chleba najdete na našich stránkách).

2Po výběru správného chleba je už postup jednoduchý – spodní díl namažte Ramou s podmáslím, kterou posypte čerstvou řeřichou. Pokud je pro vás chuť řeřichy příliš výrazná, můžete ji vynechat. Potom na chleba přidejte plátky kozího sýra. Doporučujeme tvrdý starší kozí sýr, jehož výrazná chuť krásně doplní svěží a jemnou chuť Ramy s podmáslím.

3Pokud vám silná chuť a vůně staršího kozího sýra nevyhovuje, klidně použijte mladší sýr, anebo měkký kozí sýr.

4Nakonec přidejte plátky jablek a polníček. Nakonec ještě můžete zakápnout medem.

Mohlo by Vás zaujmout