Rohlik.cz

Váš košík je prázdný.

Bezlepkové ravioly s rajčatovou omáčkou

Bezlepkové ravioly s rajčatovou omáčkou
  • 60 minut
  • 2 porce
  • Středně těžký

0 ×

Připravte si čerstvé domácí těstoviny, překvapí vás, že to není nic složitého.

Postup:

1Pro vytvoření těsta na těstoviny smíchejte všechny přísady a vytvořte homogenní těsto. Do těsta bude možná potřeba přidat trochu vody. Nechte zabalené v potravinové fólii po dobu 1 hodiny v ledničce.

2Na náplň umyjte čerstvý špenát, krátce jej povařte ve slané vodě a důkladně vymačkejte. Jemně nasekejte.

3Jarní cibulku osmahněte na oleji. Přidejte špenát a smažte krátkou dobu. Přidejte feta sýr a dochuťte solí, pepřem, muškátovým oříškem a italskými bylinkami.

4Rozválejte těsto na bezlepkové ravioli na lehce pomoučněném válu (co nejtenčí 2 mm). Vyřízněte srdce pomocí formy a přidejte trochu náplně do středu. Hrany potřete rozšlehaným vejcem a umístěte druhé srdce na vrchol. Stiskněte okraje pomocí vidličky a nechte vařit ve vroucí osolené vodě cca. 6 min. Bezlepkové ravioli opatrně vylovte z vody.

5Zahřejte rajskou omáčku. Vložte srdíčkové ravioli na rajčatovou omáčkou a podáváme s česnekem.

Mohlo by Vás zaujmout